Smørbar kremost med grasløk
Dette er ein frisk, syrleg og mild kremost, som du kan få naturell eller med grasløk. Konsistensen er krema og smørbar.
Serveringstips og bruksområde:
Passar godt på kjeks og brød. Prøv den gjerne i ostekake, dipp, i supper eller sausar. Me brukar grasløkvarianten gjerne som base for kvit pizzasaus.
Pris kr. 75,-
Dette er ein frisk, syrleg og mild kremost, som du kan få naturell eller med grasløk. Konsistensen er krema og smørbar.
Serveringstips og bruksområde:
Passar godt på kjeks og brød. Prøv den gjerne i ostekake, dipp, i supper eller sausar. Me brukar grasløkvarianten gjerne som base for kvit pizzasaus.
Pris kr. 75,-
Dette er ein frisk, syrleg og mild kremost, som du kan få naturell eller med grasløk. Konsistensen er krema og smørbar.
Serveringstips og bruksområde:
Passar godt på kjeks og brød. Prøv den gjerne i ostekake, dipp, i supper eller sausar. Me brukar grasløkvarianten gjerne som base for kvit pizzasaus.
Pris kr. 75,-