Arna Jordsortering AS

"3. generasjon er i gang med å produsere jord. For oss som familie bedrift, betyr det mye. For kundene våre, betyr det trygghet og kvalitet"

Linda Vørøs Bjørvik, 2. generasjon

Et familie eid selskap – med fokus på kvalitet. Startet av grunder Atle Bjørvik i 1996. Familien Bjørvik er 100% eier av; Arna Jordsortering AS.

 

Arna Jordsortering AS har drevet med anleggsgartnertjenester, graving, massemottak, jordproduksjon, råstoffutvinning, grunnarbeid, betongarbeid og salg av; stein, singel, sand, grus, ferdigplen og torvtak siden 1996. Vår viktigste ressurs er våre medarbeidere – vi har fokus på å videreutvikle våre medarbeidere, slik at vi hele tiden kan levere de beste produkta og utføre det beste arbeidet til enhver tid. For oss er HMS i fokus – vi skal ha 0 skader på personell og utstyr, samtidig som vi leverer kvalitet uten at vi påfører ytremiljø skader og forurensing. Vårt kvalitetssystem skal være kunden og våre medarbeidere sin trygghet. Selskapet er eid av familien Bjørvik.


"Når vi er på jobben, er vi midt på gården og lager jord"

Robert Vørøs, Bonde og Daglig leder


Personlighet og kvalitet


Vi er en liten familie bedrift, med omtanke for våre kunder og de som jobber for oss. Vi velger å handle lokalt, benytte varer med kvalitet i våre prosjekt og vi produserer byens beste jord produkt. Hos oss får du #AltTilDinHage og vi gjør en forskjell!

JORDTORGET

For privat folk som vil ha ekstra god service


På jordtorget har vi alt til hagen og vel så det. Stein, singel, pukk, sand, bark, ferdigplen, jord, kompost ++ Vi laster på din henger eller leverer hjem til deg. 


Mottak av rene masser

Vi bygger for fremtiden. Med løyve fra Bergen kommune og Fylkesmannen i Vestland, utvider vi vårt dyrkbare areal hver dag. Dette kaller vi:

"utviklig og omtanke for neste genereasjon"

Gartnere /Hagefiksere

Ny hage, fikse opp den du har eller ønsker du vedlikeholdsavtale - ja da er vi rett leverandør

Vår historie

Arna jordsortering ble etablert tidlig på 90 tallet av Atle Bjørvik. Da startet en mottak av renemasser og jordsortering. I oppstarten jobbet Atle med "tippen" og startet med et enkelt solleverk for å gjenbruke jord. Selskapet startet med ulike tjenester innen bygg og anleggsektoren samt gartnertjenester. 

I dag er er det Linda (Atle sin datter) som driver selskapet sammen med sin ektemann Robert. Selskapet er i dag fremst på jord og kompostproduskjon i Bergen, driv mottak og gjenbruk av rene masser og har en egen avdeling som tilbyr gartner tjenester og vedlikehold av eiendommer og uteareal