Salatost
Nett so feta, men laga på den ferske mjølka frå kyrne våre. Me lagar to variantar. Den eine er naturell i vakuumerte blokker, og den andre varianten er bitar av salatost som ligg på glas i rapsolje med krydder som me sjølve har plukka og tørka. Dette er oftast kvitløk og vintersar, men det kan vere litt sesongvariasjonar.
Serveringstips og bruksområde:
Skal du ete salat, så er det lettvint å blande inn eit glas med salatost. Då er dressingen òg ferdig. Elles er salatosten god i grateng, på pizza eller i pastasaus.
Pris kr. 119,-
Nett so feta, men laga på den ferske mjølka frå kyrne våre. Me lagar to variantar. Den eine er naturell i vakuumerte blokker, og den andre varianten er bitar av salatost som ligg på glas i rapsolje med krydder som me sjølve har plukka og tørka. Dette er oftast kvitløk og vintersar, men det kan vere litt sesongvariasjonar.
Serveringstips og bruksområde:
Skal du ete salat, så er det lettvint å blande inn eit glas med salatost. Då er dressingen òg ferdig. Elles er salatosten god i grateng, på pizza eller i pastasaus.
Pris kr. 119,-
Nett so feta, men laga på den ferske mjølka frå kyrne våre. Me lagar to variantar. Den eine er naturell i vakuumerte blokker, og den andre varianten er bitar av salatost som ligg på glas i rapsolje med krydder som me sjølve har plukka og tørka. Dette er oftast kvitløk og vintersar, men det kan vere litt sesongvariasjonar.
Serveringstips og bruksområde:
Skal du ete salat, så er det lettvint å blande inn eit glas med salatost. Då er dressingen òg ferdig. Elles er salatosten god i grateng, på pizza eller i pastasaus.
Pris kr. 119,-