Ryfylkeosten
Me måtte jo ha ein ost som heitte Ryfylkeosten, etter tips frå Klostergården. Detta er ein kremost modna på mjølkesopp i 10-14 dagar. Den er gasnke fersk då me pakkar den. Er litt "tørr", men kan smøras. Den modnes vidare i pakningen og blir berre betre og betre. Den er på sitt besta då den nærmar seg utløpsdato.
Pris kr. 79,-
Me måtte jo ha ein ost som heitte Ryfylkeosten, etter tips frå Klostergården. Detta er ein kremost modna på mjølkesopp i 10-14 dagar. Den er gasnke fersk då me pakkar den. Er litt "tørr", men kan smøras. Den modnes vidare i pakningen og blir berre betre og betre. Den er på sitt besta då den nærmar seg utløpsdato.
Pris kr. 79,-
Me måtte jo ha ein ost som heitte Ryfylkeosten, etter tips frå Klostergården. Detta er ein kremost modna på mjølkesopp i 10-14 dagar. Den er gasnke fersk då me pakkar den. Er litt "tørr", men kan smøras. Den modnes vidare i pakningen og blir berre betre og betre. Den er på sitt besta då den nærmar seg utløpsdato.
Pris kr. 79,-