Oskepott
Upasteurisert ost modna med mjølkesopp og vegetabilsk oske. Den er laga på same måte som ein chevre, men på kumjølk. Osten er mjuk og mild på smak som ung. Ligg den litt lengre så blir det litt kraftigare smak.
Serveringstips og bruksområde:
Optimal serveringstemperatur er kanskje 13 grader. Den gjer seg fint på eit ostefat. Ulikt tilbehør gjer ulik smak på osten. Kanskje likar du best det søte, som honning eller ulike gelèar. Vårt beste tips er “Tre nøtter til Oskepott”: for osten smaker spesielt godt saman med rista salte hasselnøtter.
Stk. pris: 95,-
Upasteurisert ost modna med mjølkesopp og vegetabilsk oske. Den er laga på same måte som ein chevre, men på kumjølk. Osten er mjuk og mild på smak som ung. Ligg den litt lengre så blir det litt kraftigare smak.
Serveringstips og bruksområde:
Optimal serveringstemperatur er kanskje 13 grader. Den gjer seg fint på eit ostefat. Ulikt tilbehør gjer ulik smak på osten. Kanskje likar du best det søte, som honning eller ulike gelèar. Vårt beste tips er “Tre nøtter til Oskepott”: for osten smaker spesielt godt saman med rista salte hasselnøtter.
Stk. pris: 95,-
Upasteurisert ost modna med mjølkesopp og vegetabilsk oske. Den er laga på same måte som ein chevre, men på kumjølk. Osten er mjuk og mild på smak som ung. Ligg den litt lengre så blir det litt kraftigare smak.
Serveringstips og bruksområde:
Optimal serveringstemperatur er kanskje 13 grader. Den gjer seg fint på eit ostefat. Ulikt tilbehør gjer ulik smak på osten. Kanskje likar du best det søte, som honning eller ulike gelèar. Vårt beste tips er “Tre nøtter til Oskepott”: for osten smaker spesielt godt saman med rista salte hasselnøtter.
Stk. pris: 95,-