Dampepølse
Grov kjøttpølse av geit, litt svin, salt og pepar. Dampe / trekke i ca. 40 min. God til raspeball, pinnekjøtt, eller som eigen rett med potet og kålrabistappe til. Smakar også godt som pålegg når kald.
Ei pølse veg ca 400gr og kostar ca 92 kr
Kg. pris: 228,-
Grov kjøttpølse av geit, litt svin, salt og pepar. Dampe / trekke i ca. 40 min. God til raspeball, pinnekjøtt, eller som eigen rett med potet og kålrabistappe til. Smakar også godt som pålegg når kald.
Ei pølse veg ca 400gr og kostar ca 92 kr
Kg. pris: 228,-
Grov kjøttpølse av geit, litt svin, salt og pepar. Dampe / trekke i ca. 40 min. God til raspeball, pinnekjøtt, eller som eigen rett med potet og kålrabistappe til. Smakar også godt som pålegg når kald.
Ei pølse veg ca 400gr og kostar ca 92 kr
Kg. pris: 228,-