VAREGGA Mat fra Bergen AS


Hos oss finn du en VAREGGA gårdsbutikk. Der får du kjøpt alle de gode lokale produktene - produktene som selges i butikken er produsert i Bergen og selges i Bergen, altså 100% Bergen. Vi er stolte som har en slik butikk på gården vår. Vi leverer Mangalitsa gris, egg, grønnsaker og hjort til VAREGGA Mat fra Bergen AS. Butikken finner du i lokalene til Arna Jordsortering som ligg midt på gården hos oss


Butikken er åpen hver uke dag fra kl 9-14


(Du kan selvsagt ringe oss om du ikke rekk å handle i åpningstiden, så finner vi en løsning).


Om VAREGGA Mat fra Bergen AS


Vi leverer mat fra Bergen til Bergen. Hos oss opplever du gode råvarer, særs god matfaglig kompetanse og du handler bærekraftig mat hos oss. Maten fra oss er LOKAL, den er fra Bergen og selges bare i Bergen.

Når du handler hos oss møter du bonden som fôrer og steller dyrene hver dag, du handler på gården og kan se at våre dyr har det godt, vi har kokker som skaper magi – vi er rett og slett 100% Bergen.

 

Vår produksjon starter på beite og i fjøset – ekte kjærlighet og dyrevelferd er starten på våre produkt.

 

Restauranter og private handler hos oss.  

Våre kokker


VAREGGA – Mat fra Bergen har også knyttet til seg to kokker med svært høy matfaglig kompetanse. Julie Log har vært på senior kokkelandslaget og var med å ta to gull i OL 2016, og Fredrik Log tok NM gull i 2015.
Disse to er med for å utvikle VAREGGA – Mat fra Bergen sine produkter. 


Julie og Fredrik elsker å skape magiske matøyeblikk. De tar oppdrag fra private og bedrifter for å skape kulinariske opplevelser. Selvsagt er det med råvarer fra oss.
Ta kontakt på mail varegga.matfrabergen@gmail.com eller på telefon 40004886